Kreative værker

Velkommen til “Kreative værker”! Uanset om du er en kajakentusiast, kunstelsker eller blot leder efter inspiration, vil du finde noget unikt her.

Tag et øjeblik til at udforske mine kreative værker eller klik dig videre og opdag, hvordan kunst kan berige dit liv og åbne døre til nye oplevelser og perspektiver.” Både stikkers til kajak, malerier og bogen kan bestilles ved at kontakte c-designet.

EKSKLUSIVE STICKERS TIL KAJAK:

Giv dine udendørs eventyr et personligt præg med mine specialdesignede stickers. Disse holdbare og kreative designs er perfekte til at tilføje karakter til din båd, kajak eller pagaj. For at købe en sticker, skriv til mig på kajakstickers@gmail.com og angiv størrelsen, du ønsker. Prisen vil variere afhængigt af størrelse og antal bestillinger.

Se udvalg af stickers her: Eksklusive kajakstickers

MALERI-SERIEN “ET ØJEBLIK

“Et øjeblik” er en serie af billeder, hvor jeg dyrker min passion for at udtrykke mig kunsterisk. Alle malerierne er skabt med udgangspunkt i en livsbegivenhed og en intuitiv følelse. Hvis du er interesseret i at vide mere om mine malerier “Et øjeblik”, eller ønsker at erhverve et unikt kunstværk, så er du velkommen til at kontakte mig.

Se flere malerier her: Kunst “Et øjeblik”

BOGEN TILFÆLDIGHEDER DER GIVER MENING´

“Tilfældigheder, der giver mening: Dyk ned i siderne af min inspirerende bog “Tilfældigheder, der giver mening”. Denne samling af tanker og refleksioner vil tage dig med på en rejse gennem fascinerende historier og øjeblikke. For at bestille din egen kopi af bogen, kan du kontakte mig på c-designet. Prisen for “Tilfældigheder, der giver mening” er 248 kr.

Læs mere om bogen her: Bogen “Tilfældigheder der giver mening”

Udforsk mine “Kreative værker” og kontakt mig, hvis du ønsker at bestille eller bare vil høre mere om mine kreative projekter. Jeg ser frem til at dele min passion med dig!