Kunde referencer

Jeg har igennem de sidste 27 år arbejdet med grafisk design og branding for nogle fantastiske virksomheder og kunder.

Her kan du læse, hvad mine samarbejdspartnere/kunder har sagt.

Det siger mine kunder om C-Designet

ATBO: Kan levere til tiden, hver gang !
 
Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Carina Johansen. hun sætter sig grundigt ind i problemstillingerne og kommer med bedre løsninger & forslag udenfor dem man oprindelig troede man søgte. Samtidig er hendes lette sind smittende og man møder altid en glad person.
 
Gennem vores mange møde har der være mange problemstillinger som skulle løses, der har været mange retninger man kunne gå og Carina’s viden har være undværlig i at finde den rette løsning og fremgangsmåde. Hun er god til at forklare, spørger dybere ind til udfordringen og i fællesskab komme frem til den rette løsning, hun er god til at forventningsafstemme og holder sine deadlines når opgaven er sat.
 
Der har været en sans fornøjelse at samarbejde og jeg vil klart anbefale hende til andre, som mangler den service hun tilbyder
 
 
Michael Jørgensen, Ansvarlig for salg hos ATBO.COM

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er ATBO.jpgSe mere på: atbo.com
Havkajakroerne: Magasinet ”HAVKAJAK” er et gammelt magasin der startede op i 2001 og der sender vores magasin ud til medlemmer i hele Danmark, som printet magasin på glittet og miljøvenligt papir.
Da undertegnede bliver redaktør i sommeren 2018, står vi om mangler en ny layouter og jeg bliver anbefalet at tage kontakt til Carina Flagfeldt Johansen, som har været Art Director/grafisk designer/Grafiker i 27 år hos b.la Aller Koncernen og stået for at opsætte og skabe indhold til mange forskellige månedsmagasiner. Ud fra hendes store faglighed, valgte jeg at få hendes
nytænkning og store ekspertise ind i vores magasin ”HAVKAJAK”.

Ud over Carina sætte vores magasin op (layouter) på en helt ny måde, der ser professionel ud, er Carina også en inkarneret havkajakroer og har dermed en bred indsigt i vores lille kajak verden.

Det er Carina og undertegnede der tegner redaktionen og magasinets redaktionelle linjér. Vi tager nye temaer op i hvert af vort magasin. Vi har et utroligt godt Ping-Pong og sammen løfter vi magasinet til helt nye højder.

Carina arbejde selvstændig og er utrolig lydhør over for min nogle gang vanvittige ideer og kvag hende mange års erfaring i magasin verdenen ved hun hvad der virker og ikke virker i et magasin.

Vi har altid et godt grin og en god stemning, selv op til deadline, hvor det hele går lidt stærkt.

Ansvarshavende Redaktør af magasinet ”HAVKAJKAK”
Mark Lange. Mobil: 40 29 48 11


Havkajakroerne Se mere på: havkajakroerne.dk  
NYINDSIGT: Jeg har fået lavet nyt logo til min hjemmeside og visitkort af en fantastisk kvinde- Carina Flagfeldt. Hun arbejder til dagligt med alt sådan noget, og jeg synes hun er mega skrap. Derfor fik jeg lyst til at ændre på min hjemmeside og fik granske mig selv lidt i krogene…

Nyindsigt.dk er. Kunde hos c-designet Se mere på: hypnoterapi.net