Et øjeblik

Velkommen til mine intuitive maleriserie “Et øjeblik”.

Her kan du gå lidt på opdagelse i nogle af mine malerier. Hvert billede rummer en fortælling, der inspireret af en følelse. Jeg arbejder intuitivt, hvilket betyder at jeg aldrig på forhånd kender vejen til resultatet. Sommetider kan maleriet være måneder undervejs, og så pludselig kan jeg mærke at min sjæl bliver indfanget i en stemning.

Hvis du har lyst, så se om du kan finde din fortælling i motivet?

Hanegal og Morgenrus

“Et stemningsfuldt maleri af Hanegal og Morgenrus, der fanger øjeblikket, hvor solens første stråler kaster et varmt lys over dit indre landskab. Maleriet skaber en beroligende atmosfære og indbyder til taknemmelighed .”

Lys eksplosion

´Lyseksplocion udfolder sig som et kaotisk ballet af strålende gult, der brister i et eksplosivt lysfyldt crescendo. Det fanger øjet og hjertet med en uimodståelig energi, der emmer af håb og vital kommunikation.

Penselstrøgenes forhøjninger afslører solens kraftfulde tilstedeværelse, som om den rækker ud til verdens fjerneste afkroge og indbyder til en oase af varme og velvære. Dette maleri er en hyldest til lysets styrke.

Sølvtråden

“I maleriet ‘Sølvtråden’ væves vores skæbner sammen af en usynlig, men stærk tråd.. Det skal minde os om, at vi aldrig er alene i denne verden. Gennem vores rejse skal vi finde et formål og en dybere mening, der guider os.

Denne sølvtråd repræsenterer vores forbindelse til det større hele, som vi kan trække styrke fra. Lad os tælle vores tråde og tro på, at der findes en dybere mening bag vores eksistens, og at vi er en del af noget større end os selv.”

Drømmefangeren

Når virkeligheden bliver forvirrende, kan kunsten give os en vej til at finde inspiration.”

“I maleriet ‘Drømmefangeren’ træder du ind i en verden af håb.

Drømmefangeren, centralt placeret, er et symbol på beskyttelse og åndelig vejledning. I dens intrikate mønster af tråde og perler flettes drømme og håb sammen, mens den filtrerer de negative elementer fra og lader de positive flyde ind i vores bevidsthed.

Ved at studere drømmefangeren nøje, kan vi pludselig opdage de gemte drømme og dyrebare glimt af lys, der beriger vores liv.

Livets træ

“Tá med i en fortryllende verden, hvor fantasiens verden og virkelighedens skønhed smelter sammen. “Livets træ” strækker sig mod himlen som vokteren af visdom og styrke,

Men se! I kronen af dette majestætiske træ findes en overflod af lyserøde pragtmager. Deres farverige vinger bærer malingens flydende strømme og spreder en æterisk glød omkring sig. Det er som om, de maler himlen selv med nuancer af lyserød og orange, der afspejler glæde og kreativitet, og hvor drømme har mulighed for at blive virkelighed. I deres nærvær oplever I en gnist af inspiration og en følelse af at være i harmoni med naturen .

Ny begyndelse

“I maleriet ‘Ny begyndelse’ træder en storslået hane med farverig pragt og supermands vinger frem, og fanger øjet med sine stærke farver og symbolik.

Hanen er et symbol på stolthed og mod, er her forvandlet med vingerne fra Supermand, hvilket repræsenterer en overvindelse af grænser og en nyfundet frihed. Dette maleri er en påmindelse om vores evne til at opnå forandring og kaste os ud i en spændende rejse med muligheder og styrke.”

Er du interesseret i køb af et af mine malerier, er du velkommen til at kontakte mig.